ACTIVITEITEN  

***Algemene Leden Vergadering 22 mei 2016


25 MEI 2013 - GEZAMELIJKE FAMILIE/SPORTDAG 

  

 FAMILIE/SPORT DAG 25 MEI 2013Tennis Toernooi enRondvaart in Delft met bezoek aan de Porceleyne Fles.Op zaterdag 25 mei vindt van 12:00‐ 17:00 uur de jaarlijkse familiedag cq. sportdag plaats.Dit wordt gezamenlijk georganiseerd door de verenigingen De Vriendschap, HuaYi XSH,Inisiatip, en LianYi Hui.

Zie verder de flyer hieronder !

Download
Familiedag 2013(1).pdf
Adobe Acrobat document 194.7 KB

23 November 2013     EERSTE LUSTRUM LINE DANCE FEEST

 

Met gepaste trots organiseert Lian Yi Hui organiseert haar eerste lustrum Line Dance Feest, in Poeldijk.

U kunt aanmelden op de aangegeven email en personen !

Download
Flyer eerste lustrum LDfeest (3).zip
Gecomprimeerd archief in ZIP formaat 194.6 KB

16 Februari 2013     CHINEESNIEUWJAARSFEEST 2013 

 

Op 16 Februari 2013 houdt Lian Yi Hui zijn Chineesnieuwjaarsfeest, dit keer bij de CANDANCESTUDIOS in AALSMEER. Met een nieuw locatie en een ander concept hopen wij onze gasten nog meer te boeien ! 

Ook zal dit keer de aantal deelnemers worden beperkt om de gasten de garantie te geven dat ze ruimte hebben om met elkaar te praten en te dansen .

Inschrijvingen kunt u doen door de Flyer te downloaden.

Download
Routebeschrijving Can Dance Studios Aals
Adobe Acrobat document 47.5 KB

Er is een aanvulling op de LD Lijst, dus svp de nieuwe LD Lijst downloaden

 

Medisch Symposium      Datum nog onbekend

 

Na het succesvol verlopen medisch symposium over Acupunctuur gaat de Vriendenkring Lian Yi Hui dit jaar een nieuw medisch wetenschappelijk symposium organiseren. Datum en thema wordt zo spoedig mogelijk bekendgemaakt.

28 Januari 2012       Chinees Nieuwjaar

 

De Chinees Nieuwjaarviering van Lian Yi Hui vindt dit jaar weer plaats bij Hotel A4-Schiphol. Download de brochure. U kunt zich aanmelden via info@vriendenkringlianyihui.com.

16 Oktober 2011    Verenigingsdag Lian Yi Hui

 

De Vriendenkring Lian Yi Hui organiseert voor haar leden en hun familie/vrienden een Verenigingsdag: een gezellig samenzijn met interessante lezingen, muziek, dans en lekkere hapjes. De jeugd is tevens zeer welkom.  Locatie: Reeuwijk. Download de Verenigingsdag-brochure.

 

9 Oktober 2011    Line Dance Feest

 

Lian Yi Hui organiseert alweer het 3e Line Dance Feest, dit jaar in Poeldijk, waarbij Ria Vos weer workshops zal geven. De catering wordt verzorgd door Toko Tjendrawasih Rijswijk. Wij zien uit naar een gezellig feest.  Download de Line Dance Feest brochure.

 

16 April 2011           Medisch Symposium. Thema: Acupunctuur 

 

De vriendenkring Lian Yi Hui organiseert in samenwerking met de Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging (NAAV) een medisch wetenschappelijk symposium over "De plaats van Acupunctuur, Fytotherapie en Voeding in de Westerse Geneeskunde". Download de Medisch Symposium 2011 - flyer.

16 Oktober 2010     25-jarig Jubileum Lian Yi Hui

 

De Vriendenkring Lian Yi Hui viert haar 25-jarig Jubileum in het Restaurant De Pier in Scheveningen. Het jubileum staat in het teken van 'The Next Generation'.

 

Men was enthousiast over de zeer interessante lezingen door leden en kinderen van onze eigen leden, die behoren tot The Next Generation, het thema van deze 25-jarig jubileumviering. De presentatie van het boek Indonesische Chinezen in Nederland, de aangeklede borrel, het 4-gangen diner, het optreden van onze eigen leden en de begeleiding van de mooie Latama band hebben voor een waardige viering van ons lustrum gezorgd. Download de 25-jarig Jubileum Lian Yi Hui brochure.


:Dinnershow Pandora  22 December 2017