Algemene Leden Vergadering 22 Mei 2016

     

Chinees Nieuwjaarsfeest 2016

Beste Leden en Vrienden,

Mede namens het bestuur wens ik allereerst dat het jaar 2016 voor iedereen een voorspoedig en gelukkig jaar zal worden! 

Nu naderen wij het Chinees Nieuw Jaar dat zoals u weet traditiegetrouw door veel leden van de vereniging gezamenlijk wordt gevierd, “Het Chinees Nieuw Jaarsfeest”. De voorbereidingen zijn in volle gang en de feestcommissie heeft zich ingezet om voor u een sfeervol feest te organiseren. 

Het programma zal aanvangen met de vertrouwde Leeuwendans. De Peacock dance en Changing Faces zullen door een professionele danseres uit China worden opgevoerd. Vier wedstrijd dansparen van dansschool “Bonel” zullen een demonstratie geven. 

U wilt dit toch niet missen?

Uiteraard zal er voor u volop gelegenheid zijn om op een royale dansvloer van ons welbekende locatie Hotel Schiphol A4 vrij te dansen : ballroom, latin, salsa en line dance. 

U komt toch ook? Het zal fijn zijn als wij elkaar weer mogen begroeten aan het begin van het jaar van de Aap en daarmee onze vriendschap te blijven verstevigen. Meldt u zich aan via info@vriendenkringlianyihui.com of via de contact personen, zoals op de flyer vermeld staat.

 

Tot ziens op zaterdag 13 februari 2016!

 

Met vriendelijke groeten,

Ingkie The,

Namens de Feestcommissie.

 

 

Televisie optreden bij MAX op 23 Jan. 2012

6 Mei 2012      Algemene Leden Vergadering

 

Op 6 mei a.s. houdt de Vriendenkring Lian Yi Hui haar jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV). Locatie en programma wordt binnenkort via persoonlijke e-mail bekendgemaakt. De ALV is alleen bestemd voor leden en speciaal genodigden.

Chinees Nieuwjaar 2012